Какво парти осветление да избера?

Планирането на перфектното парти изживяване изисква внимание към всеки детайл, включително и осветлението. Но с толкова много опции на пазара,
сигурно се чудите как да изберете най-подходящото парти осветление за вашия сватбен ден?


Дългогодишният ми опит като DJ ме е научил на някои тънкости, с които да знам как да направя всяко едно тържество незабравимо.

При избора на парти осветление е важно да съобразите три неща – размера на залата, бюджета и желания ефект. Независимо дали предпочитате по-семпли или по-разкошни ефекти, сред моите пакети парти осветление ще откриете всичко, от което имате нужда.


Продължавайте да четете, за да научите кой пакет е най-подходящ вас.

Ако сватбата ви ще се проведе в по-малка зала и разполагате с ограничен бюджет, пакетът „Bronze“ е оптималният избор за вас. Въпреки своята достъпност, той представлява върха на съвременните парти осветления на пазара, обогатен с изключителна функционалност и мощност.

Включените в него супер мощни движещи се LED глави „FAVOLITE VADER PRO 350“ са изцяло оборудвани с най-новата и иновативна технология хибриди,
предлагащи огромен репертоар от възможности, цветове и ефекти.

Това не е всичко! Пакетът включва и тотеми с LED осветление, които добавят допълнително визуално вълнение и елегантност на всяка сватба. Освен това, машината за дим придава мистериозен и приказен ефект, който перфектно се съчетава с атмосферата на събитието.

С пакет „Bronze“ ще получите не само ефективно осветление за вашата сватба, но и незабравимо визуално преживяване за вас и вашите гости.

Ако пък ще организирате сватбеното си тържество в средно голяма зала и разполагате с ограничен бюджет, то пакет “Silver” може да бъде по-подходящият избор за вас. В този вариант на парти осветление предлагаме изискано съчетание от естетика и изтънченост, което ще придаде още по-голям блясък на вашето събитие.

Пакетът включва:

● 4 броя „FAVOLITE VADER PRO 350“ – движещи се LED глави с мощност от 300W, с най-новите технологии и широк спектър от възможности за
осветление.
● 4 броя тотеми, обгърнати в алуминиева броня или облечени в бял взискателен еластан (по ваш избор), с мощни LED парове и модерни RGB и
Neon UV LED парове.
● 20 броя ултра мощни RGB и Neon UV LED пара с безжично управление.
● Машина за дим „ADJ ENTOURAGE“ с огромна мощност от 1500W.
● Професионален осветител, който през цялото време управлява от отделен лаптоп и програма „Light Jockey”. Toй командва осветлението според ситуацията, песента, ритуала, танца, настроението, диджея и микса, фото и видео, комбинира различните видове осветителни тела и техните ефекти и
възможности.

Пакетът ще ви осигури всичко необходимо, за да направите повода си още по-хубав и запомнящ се.

За по-големи зали и събития, които се нуждаят от по-впечатляващо осветление, пакетът „Gold“ предлага безкомпромисно луксозно парти осветление. В сравнение с „Bronze“ и “Silver” този пакет включва още повече движещи се LED глави, тотеми, LED парчета и мощни машини за дим. С него несъмнено ще
направите невероятно впечатление на вашето събитие.

Пакетът „Gold“ включва:

● 8 броя „FAVOLITE VADER PRO 350“ – движещи се LED глави с мощност от 300W, обогатени с най-новите технологии и разнообразие от ефекти.
● 8 броя тотеми с LED осветление, облечени в алуминиева броня или бял взискателен еластан, с модерни RGB и Neon UV LED парове.
● 30 броя ултра мощни RGB и Neon UV LED пара с безжично управление за ефектно осветление на залата.
● 4 броя светещи LED стойки за тонколони или П-образни стойки за монтаж на топове, с дистанционно управление.
● 5 броя ултра мощни RGB и Neon UV LED бара тип пура с безжично управление, за осветление на булчинската маса и подчертаване на нейния гръб.
● 1 брой машина за тежък дим „ADJ ENTOUR ICE PRO“, което допълнително
засилва вълшебството на моментите от събитието.
● 1 брой машина за дим „ADJ ENTOURAGE“ или „UNIQUE 2.1“ с голяма мощност от 1500W за създаване на фина мъгла и хипнотизиращ ефект.
● 1 брой професионален осветител и помощник, които управляват осветлението чрез програма „Light Jockey“, осигурявайки персонализирано светлинно преживяване според настроението и изискванията на събитието.

Пакетът несъмнено ще покрие и най-смелите ви мечти и желания. С него ще получите безкомпромисно, луксозно и незабравимо парти осветление, което ще остави без дъх вас и вашите гости.


Независимо кой пакет решите да изберете, то при всеки случай ще получите качествено обслужване, включващо окабеляване на залата, монтаж, демонтаж и безжично управление на цялото осветление.


Надявам се, че след като разгледахте пакетите ви е по-лесно да вземете решение за парти осветление на вашия специален повод. Ако пък още не сте сигурни, винаги можете да се свържете с мен – DJ Venci, за да ви консултирам и да ви помогна да направите празника си незабравим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *