Gold – Средни до големи зали

Разработихме този пакет, предлагащ машини за специални ефекти под наем, за да покрием и най-смелите ви мечти и изисквания. Безкомпромисен, преливащ от великолепие, лукс и разкош. Огромно количество техника от най-модерното и мощно парти осветление и куп вип допълнения към него, оставащи без дъх всеки присъстващ.
8бр.
„FAVOLITE VADER PRO 350“ – 300W движещи лед глави, супер мощни и въоражени с най-новата и иновативна технология хибриди с огромен набор от възможности, цветове и ефекти съвместяващи всички познати видове движещи глави, събрани в едно устройство. Част от възможностите на това чудо на професионалната осветителна техника от най-висок клас са- Авто фокус, няколко вида Призми, Gobo прожектиране с променлива големина според потребностите, Wash-Разпръсква светлината с голям ъгъл и заливка, SPOT-Широк лъч с фигура, BEAM-Тънък лъч с разширение, CMY преливане на цветовете, интензитет на белият цвят, топло и студено бяло, роботизиран Zoom, Osram Led чип, Димиране и други.
8бр.
Тотеми обгърнати в алуминиева броня или облечени в бял взискателен еластан(по-ваш избор). Долната част е с най-здравата и широка основа, отгоре се монтират хибридните лед мувин хедове-„FAVOLITE VADER PRO 350“. А отдолу до горе тотема свети в цвета или дрес кода на вашето събитие или интериорен цвят на залата, като за целта има монтиран в ниската част модерен и мощен RGB и Neon UV лед пар 18x18W. Или 4бр тотеми + 4бр Favolite Vider Pro 350 + специална сценична конструкция тип ферма от тотеми с 4бр Favolite Vider.
30бр.
Ултра мощни RGB и Neon UV лед пара с безжично управление. Ъплайта на залата с 18x18W, блести с уникална заливка на стените и колоните в съчетание или в различна цветова гама обрисуваща вашата приказка и нейните нюанси.
4бр.
Светещи лед стойки с дистанционни за тонколони, облечени в бял или черен еластан ИЛИ – П-образни стойки за монтиране на по 2бр. топове, над всяка бас каса за още по-цветна и грациозна картина на цялото събитие.
5бр.
Ултра мощни RGB и Neon UV лед бара тип пура с безжично управление за ъплайт на булчинската маса и нейният гръб. Може да светят в различен от останалите осветителни тела цвят или в тандем с останалото цялостно парти осветление. С голямата си мощност от 18x18W LED и уникална цветова гама в хиляди комбинации, вашата булченска маса ще се превърне в луксозната версия на каляската на Пепеляшка.
1бр.
Машина за тежък дим „ADJ ENTOUR ICE PRO“. Допълнително засилва най-силните и върхови мигове и моменти от празника ви. Тук определено ще полетите във вълшебният свят на чудесата и ще кацнете в небесното царство на гъстите бели и приказни облаци, покриващи и стелещи се навсякъде около вас. На запечатаните фото и видео моменти от този душевен оргазъм, ще ви завидят дори и най-големите бохеми.
1бр.
Haze Mashine „ADJ ENTOURAGE“ или „UNIQUE 2.1’с огромна мощност от по 1500W, достатъчна да напълни и най-големите зали. Този тип дим произвежда супер фина мъгла, командвана по диемекс или с безжичен контрол. Хейз машината е неразделна част от професионалното парти осветление и още повече засилва неговият наркотично, хипнотизиращ ефект.
1бр.
Професионален осветител и помощник които през цялото време управляват с отделен лаптоп и професионална програма „Light Jockey“. Tе командват осветлението според ситуацията, песента, ритуала, танца, настроението, диджея и микса, фото и видео, комбинира различните видове осветителни тела и техните ефекти и възможности.

* Имайте предвид и нещо много важно – не се подлъгвайте когато ресторант ви предложи от тяхното осветление, разликата е че често техниката им е НЕпрофесионална, фонова, без техническо лице (осветител) и работи само на автоматичен режим правещ неподходящи неща в неподходящ момент. Както ние не разбираме от готвене и нямаме професионална ресторантска техника, така е и при тях с осветлението и озвучаването.

Труд за окабеляването на цялата зала и за цялото осветление, димиране, монтаж, демонтаж, товарене и разтоварване. Цялото парти осветление е с безжично управление, което допълнително минимилизира окабеляването на всички компоненти и придава още чар и педантичност на залата
1799лв
+40лв овъртайм осветител след 5тият час на влизането на вашите гости в ресторанта