Парти осветление под наем

Bronze – Най-малки зали

В този пакет Ви представяме една комбинация от стил и класа, преплетени с най-модерното и мощно парти осветление под наем. Предложението тук е пестеливо и съобразено за най-ниско бюджетните мароприятия и най-малките зали.
4бр.
„FAVOLITE VADER PRO 350“ – 300W движещи лед глави, супер мощни и въоражени с най-новата и иновативна технология хибриди с огромен набор от възможности, цветове и ефекти съвместяващи всички познати видове движещи глави, събрани в едно устройство. Част от възможностите на това чудо на професионалната осветителна техника от най-висок клас са – Авто фокус, няколко вида Призми, Gobo прожектиране с променлива големина според потребностите, Wash-Разпръсква светлината с голям ъгъл и заливка, SPOT-Широк лъч с фигура, BEAM-Тънък лъч с разширение, CMY преливане на цветовете, интензитет на белият цвят, топло и студено бяло, роботизиран Zoom, Osram Led чип, Димиране и други.
4бр.
Тотеми обгърнати в алуминиева броня или облечени в бял взискателен еластан (по-ваш избор). Долната част е с най-здравата и широка основа, отгоре се монтират хибридните LED head-ове -„FAVOLITE VADER PRO 350“. А отдолу до горе тотема свети в цвета или дрес кода на вашето събитие или интериорен цвят на залата, като за целта има монтиран в ниската част модерен и мощен RGB и Neon UV лед пар 18x18W.
1бр.
Haze Mashine „ADJ ENTOURAGE“ с огромна мощност от 1500W, достатъчна да напълни и най-големите зали. Този тип дим произвежда супер фина мъгла, командвана по диемекс или с безжичен контрол. Хейз машината е неразделна част от професионалното  парти осветление под наем и още повече засилва неговият ефект.
1бр.
Професионален осветител, който през цялото време управлява с отделен лаптоп и професионална програма „Light Jockey“. Toй командва осветлението според ситуацията, песента, ритуала, танца, настроението, диджея и микса, фото и видео, комбинира различните видове осветителни тела и техните ефекти и възможности.

* Имайте предвид и нещо много важно – не се подлъгвайте когато ресторант ви предложи от тяхното осветление, разликата е че често техниката им е НЕпрофесионална, фонова, без техническо лице (осветител) и работи само на автоматичен режим правещ неподходящи неща в неподходящ момент. Както ние не разбираме от готвене и нямаме професионална ресторантска техника, така е и при тях с осветлението и озвучаването.

Труд за окабеляването на цялата зала и за цялото осветление, димиране, монтаж, демонтаж, товарене и разтоварване. Цялото осветление е с безжично управление, което допълнително минимилизира окабеляването на всички компоненти и придава още чар и педантичност на залата.
699лв
+40лв овъртайм осветител след 5тият час на влизането на вашите гости в ресторанта